Vakıfbank’tan Kahramanmaraş Tso Üyelerine Kredi Desteği
VakıfBank’ın Türkiye çapında yapacağı ve ilk olarak Kahramanmaraş’tan başlattığı Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerine Özel Kredi Paketi programı kapsamında Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine uygun koşullarda kredi desteği verilecek.
Günde sadece 3 dk. ayırarak 2 beden incelebilirsiniz.
KMTSO’da yapılan protokol imza törenine, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Balduk ile Türkiye Vakıflar Bankası Kahramanmaraş Şubesi’nde yeni göreve başlayan Çarşı Şube Müdürü Ömer Faruk Altınbaş katıldı. İmza töreninde konuşan KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Balduk, firmaların gelişerek faaliyetlerine devam etmesi için finansman desteğinin önemine dikkat çekti.
Bu anlamda, bankaların ve finans kuruluşlarının bu desteği sağladığını kaydeden Balduk, “Türkiye Vakıflar Bankası, sağladığı imkanlarla sanayiciler için önemli bir banka. Sanayiciyi her zaman destekleme gayreti içerisinde olan Vakıflar Bankası ile bugün yeni bir protokol imzalıyoruz. Kredi koşulları geçen yıllara oranla iyileştirilerek sanayicimizin kullanımına sunuluyor. Protokol, üyelerimiz için faydalı, rahatlatacak koşulları içeriyor. Umarız, Kahramanmaraş ekonomisinin gelişmesi için yararlı olur.” şeklinde konuştu.
Daha sonra konuşan Türkiye Vakıflar Bankası Kahramanmaraş Çarşı Şube Müdürü Ömer Faruk Altınbaş ise “Türkiye Vakıflar Bankası olarak Türkiye çapında başlatmış olduğumuz ‘Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerine Özel Kredi Paketi’ protokollerinin ilkini Kahramanmaraş’ta imzalıyoruz. Vakıfbank, sağladığı kaynakları, her türlü ihtiyaca göre geliştirdiği kredi çeşitleri ve bankacılık ürünlerini, düşük faiz, uygun vade, kolay ödeme koşulları ve kullanım kolaylığı ile reel sektörün hizmetine sunmaya devam ediyor. Bugün de Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası ile Kahramanmaraşlı tüccar ve sanayicilerin finansal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla içerisinde cazip kredi seçeneklerinin yer aldığı bir protokol imzalayarak tüm yurt çapında başlattığımız reel sektöre yönelik destek paketi uygulamalarına bir yenisini ekliyoruz.” diye konuştu.
Konuşmaların ardından. KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Balduk ile Türkiye Vakıflar Bankası Kahramanmaraş Çarşı Şube Müdürü Ömer Faruk Altınbaş tarafından protokol imzalandı.
Protokole göre; Oda üyelerine 10 yıla kadar vadeli işyeri edindirme kredisi ve 5 yıla kadar işletme ihtiyaç kredisi sunuluyor. Oda üyeleri, Vakıfbank’tan İşletme ihtiyaç kredilerini yüzde 1,39′dan başlayan faiz oranıyla kullanılabilecekler. Ayrıca, pakette Eximbank veya banka kaynağından oluşan döviz ve TL ihracat kredileri ile orta ve uzun vadeli Yatırım Kredisi kullanma imkanı da sağlanıyor. Pakette ayrıca, Oda üyelerinin nakdi, gayrinakdi kredilerden ve dış ticaret işlemleri için uygun faiz, komisyon ve ödeme seçeneklerinden faydalanma fırsatları da yer alıyor.
Bu haber 29 Temmuz 2009 tarihinde admin tarafından Haber kategorisi altına yazılmış. 129 views defa okunmuş ve Yorum yapılmamış
Yorum yapılmamış





