150 kişi göz altına alındı bırakıldı

İzmir’de 3 gecede yaşanan 3 cinayetin ardından alarma geçen polis ekiplerinin de çok sayıda gözaltı yaptığı öğrenildi. Olayların ardından güvenlik kamerası görüntülerinden ve görgü tanıklarının ifadelerinden robot resmi çıkartılan katil zanlısına benzeyen eski sabıkalıların çoğu gözaltına alınarak sorgulandı.

Gözaltındaki kişilerin olayla ilgilerinin bulunmadığının tespit edilmesinin ardından serbest bırakıldığı, şüpheli görülenlerin ise sorgularının devam ettiği bildirildi. Bu arada Asayiş Şube Müdürlüğü’nün yanı sıra, terör ve istihbarat gibi emniyetin tüm birimlerinin de katil zanlısını yakalamak için çalışmalara katıldığı bildirildi.

Bu haber 27 Nisan 2010 tarihinde tarafından Güncel, Haber kategorisi altına yazılmış. 333 views defa okunmuş ve Yorum yapılmamış

Yorum yapılmamış


Yorum yapın


Chat | film izle | film izle | Chat | chat | sohbet|sohbet | Chat | burçlar | film izle | chat sohbet | sohbet